En meningsfull gåva

Vill du bidra till en mer rättvis värld? Tycker du att vi borde göra något åt konsumtionshysterin? Är du trött på att leta presenter till någon som redan har allt? Med ett gåvobevis från Eticard gör du världen lite bättre.

Att bidra till en mer rättvis värld och samtidigt minska konsumtionen av meningslösa presentartiklar gör Eticard till den perfekta gå-bort-presenten. Miljö, mänskliga rättigheter, barns förhållanden, samhällsutveckling, djur och natur – vilka frågor engagerar dig? Köp ditt gåvobevis direkt i handeln och ladda det enkelt med valfritt belopp direkt i din telefon.

1. Köp
1. Köp

Du köper ditt gåvobevis hos en Eticard-återförsäljare. Det kostar 30 kr inklusive medföljande kuvert.

1. Köp
2. Ladda

Ladda gåvobeviset med valfritt belopp (minst 100 kr) enkelt med din telefon. Här anger du också det specifika serienummer som är tryckt på varje gåvobevis.

1. Köp
3. Klart

Skriv en personlig hälsning och lägg gåvobeviset i det medföljande kuvertet. Klart!
Vår idé

Eticard ger mer till fler. Med lättillgängliga gåvobevis direkt i handeln sammanför Eticard viktiga insatser för en bättre värld med dina behov av personliga gåvor och din vilja att bidra till ett mer rättvist samhälle.

Att göra skillnad Sverige ligger i den absoluta världstoppen när det gäller materiell levnadsstandard. Vi skänker också allt mer pengar till organisationer som verkar för en bättre värld. Ett ökat välstånd och ökad medvetenhet om behov i vår omvärld har förändrat vårt sätt att konsumera. Hållbarhet och etik har blivit de nya ledorden och vi låter gärna våra värderingar komma till uttryck i den egna konsumtionen. Eticards gåvobevis svarar upp mot en denna uttalade vilja att göra skillnad.

4 jordklot Många av oss ser ett samband mellan våra konsumtionsmönster och planetens framtid. Enligt forskningen skulle vi behöva fyra jordklot för att bära upp vår västerländska livsstilsmodell. Tillhör du dem som strävar efter ett mer hållbart konsumerande och en mer rättvis värld? Tillhör du också dem som drabbas av huvudbry när det drar ihop sig till kalas, bröllop, 50-årsfest, begravning eller en helt vanlig middagsbjudning – vad ger man till någon som redan har allt?

EngagemangGåvobevis är inget nytt. Det som gör Eticard unikt är tillgängligheten och enkelheten att skapa en gåva som gör skillnad inom det område som engagerar dig och/eller mottagaren. Anslutna organisationer är Amnesty, Greenpeace, Ecpat, Diakonia och Djurens Rätt. Med en genomtänkt design och kommunikation tror vi också att gåvoupplevelsen blir lite mer intressant för mottagaren. Du köper ditt gåvobevis i handeln för 30 kronor och laddar det med valfritt belopp direkt i telefonen.

Konceptet

Klimatkompenserad

Via The South Pole Group för att minimera negativ miljöpåverkan.

FSC® Certifierad

Pappersprodukterna i produkten kommer från hållbara skogsbruk.

Etiskt producerad

Eticard beaktar mänskliga rättigheterna vid framställning och produktion.

Non-profit

Eventuell vinst i Eticard återinvesteras för att maximera samhällsnytta.

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns för att hjälpa dig. Titta gärna först på ”frågor och svar” innan du kontaktar oss, kanske finns ditt svar redan där.

FRÅGOR OCH SVAR Har du detaljerade frågor om laddning eller om Eticards verksamhet. Läs våra frågor och svar.

INSTRUKTIONSFILM Titta gärna på vår instruktionsfilm (Youtube) om hur du laddar gåvobeviset. Det är det snabbaste sättet om du känner dig osäker. Klicka här!

LADDA GÅVOBEVIS Vill du ladda ditt gåvobevis? Det gör du på vår laddningssida: www.gavobevis.se

KONTAKTA OSS

Bra jobbat